Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui

de diaconta in Salate, 3 Apr 2011 | 5599 vizualizari

 

Daca tot am luat pauza la bucatareala,m-am gandit sa fac o reteta lejera dar care totusi sa ne satisfaca gusturile pentru o zi primavarateca.

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • piept de pui
  • branza telemea
  • branza de vaca
  • cascaval
  • smantana
  • 3 oua
  • unt
  • marar,rozmarin
  • condimente
  • pesmet

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui:

Conopida se spala,se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand este fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Branza de vaca se amesteca cu telemeaua razuita,2 linguri de smantana si marar.

Pieptul de pui se condimenteaza,se prajeste pe gratar si se presara cu rozmarin.

Se tapeteaza un vas de yena cu unt si pesmet.Se pune conopida,pieptul de pui si branza.Apoi iar conopida si branza.Ouale se bat cu doua linguri de smantana,se pun peste conopida,apoi se razuieste cascaval.Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute,pana se rumeneste deasupra.

   Am servit  cu salata de sfecla cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cus-cus cu pui si legume