Conopida cu rosii si spanac

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 5955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita herbes de provence
  • 1 lingurita majoran
  • 1 capatana de conopida, rupta in bucatele
  • 1 conserva (400 gr) rosii tocate
  • 250 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 lingura zeama proaspata de lamaie
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu rosii si spanac:

Caleste ceapa in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie, aprox. 5-7 minute.Adauga bucatelele de conpoida, 1 lingurita herbes de provence, 1 lingurita majoran, conserva de rosii si 300 ml apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute pana cand conopida s-a fiert iar bucatile de rosii s-au spart.

Adauga spanacul, amesteca si mai lasa compozitia pe foc inca 3-5 minute.Adauga zeama de lamaie, asezoneaza dupa gust si serveste preparatul cu paine sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete orientale- a la Vladut