Conopidă cu Masala

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2012 | 7822 vizualizari

 

Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1/4 conopidă medie desfăcută în buchete
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță Garam Masala
  • puțină sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu Masala:

Conopida se fierbe 5 minute în apă cu sare. 

Se amestecă uleiul cu Garam Masala.

Se scoate conopida și se acoperă cu Garam Masala și ulei. 

Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade sau până se rumenește. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu Masala" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]