Conopidă cu Masala

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2012 | 7753 vizualizari

 

Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1/4 conopidă medie desfăcută în buchete
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță Garam Masala
  • puțină sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu Masala:

Conopida se fierbe 5 minute în apă cu sare. 

Se amestecă uleiul cu Garam Masala.

Se scoate conopida și se acoperă cu Garam Masala și ulei. 

Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade sau până se rumenește. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]