Conopidă cu Masala

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2012 | 7513 vizualizari

 

Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1/4 conopidă medie desfăcută în buchete
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță Garam Masala
  • puțină sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu Masala:

Conopida se fierbe 5 minute în apă cu sare. 

Se amestecă uleiul cu Garam Masala.

Se scoate conopida și se acoperă cu Garam Masala și ulei. 

Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade sau până se rumenește. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aloo gobi