Conopida cu branza si sunca

de Anett in Jamie Oliver, 5 Oct 2015 | 4687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 50 faina
  • 500 ml lapte
  • 1 kg conopida
  • 100 g cascaval
  • 200 g sunca
  • 1 ceapa
  • tarhon, sare piper
  • 100 pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu branza si sunca:

Incingem cuptorul. Pe foc mediu topim untul, adaugam faina si treptat laptele amestecand continuu. Cand devine un sos cremos adaugam condimentele dupa gust.

Intr-un vas yena punem conopida curatata si taiata in bucatele, apoi ceapa taiata in rondele si sunca taiata un bucatele mici. Turnam sosul peste legume, razuim cascaval si presarim cu pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver