Conchigli cu branza la cuptor

de Miha in Mancare copii, 9 Ian 2010 | 7238 vizualizari

 

Pentru o cina delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste conchigli
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchigli cu branza la cuptor:

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)

Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.

Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.

Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste cald.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchigli cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

12.01.2010, 22:10

Bun, bun si pentru cei mari !Valabil preparatul pentru copiii care nu mananca branza

Miha 1

12.01.2010, 22:56

Da Bunica draga. Foarte bun a iesit! Am mai facut de vreo 2 ori de atunci.

Teo 1

13.01.2010, 22:53

asa ,din cand in cand si cate o reteta si pt. copii; cred ca e o grozavie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive Ursulet