Compot de cirese

de mihaelaM in Sirop / Compot, 15 Iun 2011 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT UN BORCAN de 800ML:
  • cirese
  • 3linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Rupem coditele la cirese,apoi le spalam bine.

Le punem in borcan(eu pun cam trei sferturi), apoi punem zaharul si completam cu apa pana se umple.

Strangem bine capacul la borcan,il agitam de cateva ori pt a se topi zaharul,apoi intr-o oala pe fund punem un prosop,punem borcanul si completam cu apa pana se acopera. Aprindem focul si-l lasam la foc potrivit sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert il mai lasam 5min apoi stingem focul si-l lasam acolo pana a doua zi acoperit cu un prosop.

A doua zi scoatem borcanul din apa il stergem si-l putem duce la camara.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]