Compot cu piersici decojite

de Bunica in Sirop / Compot, 29 Iul 2014 | 6676 vizualizari

 

Compotul de piersici decojite este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 9 piersici
  • 9 linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot cu piersici decojite:

Pentru inceput pregatim borcanele:spalate,sterilizate.

Avem nevoie de 3 borcane de 740 ml.

Piersicele spalate le decojim si le taiem bucati.

Umplem borcanele cu feliile  de piersica,punem cate 3 linguri de zahar in fiecare borcansi il umplem cu apa.

Capsam borcanele si le pune intr-o oala la fiert.

Fierbem 15 minute.

Acoperim oala si le  lasam sa se raceasca in apa.

TIPS-URI

1

Intra cam 3 piersice la borcan.

2

Apa din oala sa fie pana la capacul borcanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot cu piersici decojite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]