Coltunasi cu marmelada

de Lau in Dulciuri, 19 Mai 2015 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • 1/2plic drojdie uscata
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu marmelada:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia, coaja de lamaie, amestecam si facem o gaura in mijloc, adaugam ouale batute, laptele si incepem sa framantam adaugand treptat uleiul, framantam un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam sa se odihneasca 30 min.

Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, taiem patratele si in mijloc adaugam  cate o lingura de marmelada.

Indoim capetele, apasand cu furculita pe margine

Cat pregatim coltuasi punem o oala cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam coltunasi,sa fiarba cca 10 min.

Amestecam cu grija coltunasi cu o lingura de lemn.

Ii scoatem cu o paleta si presaram zahar.

Schimbam apa de fiecare data cand fierbem coltunasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]