Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb

de gospodinadecriza in Pui, 24 Feb 2010 | 5853 vizualizari

 

Reţetă de Dragobete ... pentru domnişoarele care vor să se mărite ...

Vrei să te ţină minte? Gustul ca la mama acasă, aburii unei mămăliguţe sentimentale, nu dau greş niciodată şi-i vor pune inima pe jar. Un pic de imaginaţie în prezentare vor spune despre tine că eşti deschisă la provocări ! Şi cel mai important, sa pronunţi denumirea grasiat, afectat, comme en francais. Ii va plăcea, cu siguranţă!


dupa o reteta de Bucataras Bunica

 

INGREDIENTE

  •  o caserola cu organe de pui
  • 4 linguri ulei
  • Bulion 4 linguri, desfacute in 100 ml apa si amestecat bine cu 2 linguri faina
  • 3 Cepe
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 100-150 ml vin alb – daca nu-l vreti ametit, nu mai puneti vin
  • Condimente: 1 foaie dafin , coriandru, o lingurita zahar, sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb:

 Curatam organele, le clatim bine si le punem la fiert 30 minute, spumuindu-le.

Ceapa o taiem julien, ardeii, la fel, si punem la calit mai intai ceapa, adaugam apoi bulionul cu apa si faina, amestecam bine, iar mai apoi fasiile de ardei.

Intr-un vas, punem organele de pui, turnam sosul din tigaie , rosiile, taiaite felii, amestecam, condimentam si dam la cuptor, la foc potrivit. Daca scade sosul, mai adaugam cate un pic de apa calda.

 Lasam cam 1 ora,1 ora 30 min. La jumatatea timpului, turnăm deasupra si 100 ml. vin alb. Dupa ce scoatem, presaram patrunjel.

Daca vreti, puteti opta pentru o varianta mai dietetica, si sa fierbeti ceapa, cam 10 minute, impreuna cu pipotele. Si, daca mai si conduceti dupa, nu mai turnati vinul. Da merge de minune cu un vin bun.


Pofta bunaaa, ca veti avea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Sivia Je vous remercie, madame, de tot mon coeur. Imi si inchipui ce fata ai facut, cand ai vazut denumirea!
Merit, intr-adevar, toata admiratia pentru reteta asta. Cu drag, GDC

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Va pup pe toate, pentru ziua de ieri!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe piure de cartofi cu morcovi