Cod la cuptor

de ianculubita in Peste, 20 Iul 2013 | 5017 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cod sau alt peste alb
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 pahar vin alb
  • condimente pentru peste
  • salvie
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod la cuptor:

Pestele curatat, capul si coada taiate, spalat, uscat, condimentat din belsug, pudrat cu faina, il prajim in ulei incins; scoatem pestele si-l punem in tava, adaugam cutia cu rosii, cartoful si morcovul fierte pe jumatate si taiate rondele sau cubulete, mai adaugam 3-4 frunze de salvie, o crenguta de rozmarin, vinul, acoperim si lasam la cuptor 40 min; in ultimile minute descoperim si mai lasam 10 min sa se rumeneasca.

Servim cald!

TIPS-URI

1

puteti inlocui cutia cu rosii cu rosii foarte coapte,oparite,curatate de coaja si taiate,puse peste peste cu tot cu zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod Alaska la cuptor