Cod in crusta de arahide

de _Alina_ in Peste, 3 Iun 2013 | 4675 vizualizari

 

Cred ca stiti cu siguranta vorba tovarasului "nici o masa fara peste". Ei bine azi avem in meniu peste si nu oricum ci in crusta de arahide. O deliciosenie pe care o recomand cu caldura. Un pranz rapid, satios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati trunchi de cod
  • 100 g arahide crude
  • 50 g arahide prajite, sarate
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ou
  • 1 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod in crusta de arahide:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie.

3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine.

4. Dam prin rasnita, grosier, alunele.

5. Tavalim pestele prin oul batut si apoi prin alunele zdrobite.

6. Punem bucatile de peste intro tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 20-25 min. Ultimele 5 minute marim temperatura la 200°C.

Servim cu usturoi. S-aveti pofta!

TIPS-URI

1

Puteti substitui alunele cu nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod in crusta de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (18)

babi5 1

03.06.2013, 15:14

ianculubita 1

03.06.2013, 15:50

Daaaa,stiu cat e de bun!!

_Alina_ 1

04.06.2013, 09:48

Dragilor, va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]