Cod cu sos de mustar

de Bya Ralu in Peste, 19 Mai 2012 | 6699 vizualizari

 

Este o reteta foarte interesanta,am gasit-o intr-o revista si mi-a placut mult cum arata,are bineinteles mici modificari.Sa o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 fileuri de cod congelat sau proaspat
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
  • patrunjel,condimente pentru peste
  • vin alb
  • Pentru sosul de mustar:
  • 1 plic de boabe de mustar zdrobite
  • 1 lingura mustar de dijon(eu am folosit crenvustila)
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu sos de mustar:

Fileurile de peste se condimenteaza cu condiment pentru peste,putin rozmarin,se unge cu usturoiul pisat si se stropeste cu putin vin alb,se lasa cca 10 minute.Se curata morcovii si se pun la fiert in jumatati in apa cu sare.Se fierb pe jumatate,se lasa sa se raceasca putin si se taie rondele.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline sau unt,se pun morcovii,se pune si pestele,stropim cu zeama de lamaie,se toarna putina supa(nu toata ca dupa aia ramane plin de zeama).Se acopera cu o folie si se pune 20 minute la cuptor.Se prepara sosul,se adauga toate ingredientele pentru sos,se amesteca mereu cca 5 minute cat se lasa pe foc,pana se ingroasa putin.Se scoate folia,se toarna sosul peste peste si se mai lasa 10 minute la cuptor.Se lasa sa se racoreasca si se serveste cu mujdei de usturoi si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]