Cod alb in sos tomat la cuptor

de RoXx in Peste, 30 Mar 2013 | 11706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti cod alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml apa
  • oregano
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 425 ml rosii cuburi in sos tomat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod alb in sos tomat la cuptor:

Intr-o tava yena se pune uleiul si se intinde pe toate suprafata.Ceapa se taie julienne si se pune peste ulei.Pestii se spala, se asezoneaza cu sare si piper si se pun peste ceapa.Peste pesti se presara oregano,usturoi granulat si se pun 2 foi de dafin.Deasupra se pun rosiite cu sosul din cutie si cei 200 ml de apa fierbinte .Se pune deasupra tavii,folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru 20 de min.Dupa cele 20 de min. se scoate tava din cuptor si se indeparteaza folia de aluminiu.Se mai da la cuptor pentru inca 10-15 min.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate adauga zeama de lamaie in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod alb in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in stil frantuzesc