Cod alb in sos tomat la cuptor

de RoXx in Peste, 30 Mar 2013 | 11284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti cod alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml apa
  • oregano
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 425 ml rosii cuburi in sos tomat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod alb in sos tomat la cuptor:

Intr-o tava yena se pune uleiul si se intinde pe toate suprafata.Ceapa se taie julienne si se pune peste ulei.Pestii se spala, se asezoneaza cu sare si piper si se pun peste ceapa.Peste pesti se presara oregano,usturoi granulat si se pun 2 foi de dafin.Deasupra se pun rosiite cu sosul din cutie si cei 200 ml de apa fierbinte .Se pune deasupra tavii,folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru 20 de min.Dupa cele 20 de min. se scoate tava din cuptor si se indeparteaza folia de aluminiu.Se mai da la cuptor pentru inca 10-15 min.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate adauga zeama de lamaie in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod alb in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peşte în crustă de ierburi proaspete