Cocosel cu sos de soia la cuptor

de Catalina L in Pui, 14 Iul 2022 | 8353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cocosel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi

Marinata:

  • 30 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 linguri sos soia dark
  • 1/2 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 1/2 Kub de pasare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu sos de soia la cuptor:

Taiati cocoselul in 4. Curati ceapa si usturoiul.

Tocati usturoiul marunt si taiati ceapa in lamele.

Amestecati ingredientele pentru marinata si ungeti bucatile de cocosel pe ambele parti.

Il puteti lasa sa se imbibeze timp de 30 de minute. Incalziti cuptorul la 160°C.

In tava de cuptor puneti un strat de ceapa, bucatile de cocosel cu marinata deasupra. Acoperiti cu ceapa ramasa si cu usturoiul tocat. Varsati 75 ml d'eau, acoperiti cu un capac sau o foaie de aluminium si puneti la cuptor timp de 50 de minute.


Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor la timp de 10 de minute la 200 °C fara sa acoperiti.

Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor timp de 10 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu sos de soia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

19.07.2022, 15:30

Ce apetisant e!

Gherca Daniela 1

22.07.2022, 15:32

bun, bun!:_bd

Rocsi 1

24.07.2022, 20:26

Ce bine arata si ce minunat s-a rumenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu piept de pui