Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"

de Adi_Caradeanu in Cafea, 13 Iul 2015 | 4799 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 100 g inghetata
  • 1 espresso (30 ml cafea)
  • optional 10 ml sirop (caramel/vanilie/ciocolata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato":

  1. Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie.
  2. Turnati espresso fierbinte peste inghetata.
  3. Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

20.12.2016, 12:21

Daca-i cu inghetata,zic si eu prezent doar sunt cel mai mare fan inghetata

kytz 1

20.12.2016, 18:32

dantes 1

21.12.2016, 06:39

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]