Coaste la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 8 Mar 2017 | 3052 vizualizari

 

Bune rau. :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata coaste (1,5 kg)
  • 100 ml ulei
  • 200 ml vin rosu
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • condiment pentru carne de porc
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Carnea se fasoneaza si se cresteaza jumatate, dupa fiecare os.

Se pune uleiul in tava si se unge bucata de carne bine, pe ambele parti.

Se presara pe ambele parti cu vegeta, piper, boia, cimbru si condiment pentru carne de porc.

Se pune in tava vinul si 200 ml apa si se stropeste si carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 3 ore.

Se intoarce de 2-3 ori si se stropeste cu zeama din tava cat mai des.

Cand sunt facute, trebuie sa se desprinda de pe os.

Se taie fiecare coasta si se serveste cu garnitura sau fara, dar neaparat cu muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc cu orez