Coaste la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 8 Mar 2017 | 3481 vizualizari

 

Bune rau. :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata coaste (1,5 kg)
  • 100 ml ulei
  • 200 ml vin rosu
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • condiment pentru carne de porc
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Carnea se fasoneaza si se cresteaza jumatate, dupa fiecare os.

Se pune uleiul in tava si se unge bucata de carne bine, pe ambele parti.

Se presara pe ambele parti cu vegeta, piper, boia, cimbru si condiment pentru carne de porc.

Se pune in tava vinul si 200 ml apa si se stropeste si carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 3 ore.

Se intoarce de 2-3 ori si se stropeste cu zeama din tava cat mai des.

Cand sunt facute, trebuie sa se desprinda de pe os.

Se taie fiecare coasta si se serveste cu garnitura sau fara, dar neaparat cu muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]