Pentru aceasta reteta e nevoie de ceva timp, coastele trebuie gatite la foc mic, cateva ore, dar asteptarea va fi rasplatita pe masura
Amestecam vinul, sucul de rosii, mustarul, sosul Worcestershire, 1 pahar de apa si ceapa tocata. Usturoiul pisat se amesteca cu 1 lingura boia, sare, piper, 1 lingurita cimbru uscat, zaharul brun si freacam coastele cu acest amestec. Asezam coastele intr-o tava, turnam sosul peste ele, le acoperim cu folie de aluminiu si le dam la cuptor, la foc mic, cam 170 grade, pentru vreo 3 ore - 3 ore si jumatate.
La fiecare jumatate de ora scoatem tava din cuptor si ungem coastele cu sosul din tava. Daca sosul scade, adaugam vin si/sau apa. Folia de aluminiu o indepartam cam dupa o ora si jumatate.
Pentru garnitura, fierbem 1 kg de cartofi intregi sau taiati bucati mari, pana cand sunt pe jumatate fierti. Cam cu 30 de minute inainte sa fie gata coastele, adaugam in tava si cartofii scursi de apa.