Clatite Julie cu dovlecel

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 5124 vizualizari

 

Multumesc Julie pentru reteta de clatite, pe care am botezat-o dupa tine, cu toate ca a mai suferit ceva transformari…ca doar trebuia sa-mi las si eu amprenta.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200ml lapte
  • 1 dovlecel 250g
  • 2 linguri ulei
  • Marar verde tocat
  • 1 cana faina
  • Sare
  • piper
  • Smantana
  • Cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite Julie cu dovlecel:

Dovleacul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, se sareaza si se da la o parte pana preparam aluatul.

Batem ouale,adaugam laptele, uleiul, un praf de piper, faina si omogenizam totul. Stoarcem dovlecelul de sucul lasat de la sare si-l punem in aluat, punem si mararul tocat, amestecam si asezonam cu sare daca mai e nevoie. Dam bolul cu aluat la rece pentru 30’.

Coacem clatitele si asa calde, adaugam pe fiecare cate o lingura de smantana, presaram cascaval si rulam.

Clatitele calde sunt delicioase ! reci nu stiu cum sunt , s-au mancat la foc automat ...

TIPS-URI

1

ou

2

lapte

3

faina

4

dovlecel

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Julie cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]