sunt minunate....au un gust delicat..ce sa mai zic...sunt delicioase...
PT TOPPING:
Prima data pregatim sosul de caramel:
punem zaharul cu cele 2 linguri de apa sa se caramelizeze.cand tot zaharul este topit si a capatat o culoare aurie punem peste caramel frisca fierbinte,apoi amestecam pana devine omogen si lasam la racit.
Intre timp spalam piersicile,le curatam de coaja(optional) si le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem zaharul cu sucul de portocala si coaja rasa;lasam pe foc mic pana se topeste zaharul,apoi punem piersicile si ridicam flacara.
Lasam pana toate cubuletele de piersica se inmoaie si caramelul se ingroasa,apoi dam deoparte sa se racoreasca.
Luam cate o clatita si punem pe o parte 1-2 linguri piersici,apoi inchidem dand forma unui triunghi.Procedam astfel cu fiecare in parte,apoi asezam pe farfurie cate 3(sau 2) si le punem deasupra sos caramel.
Servim cu mare pofta...
1
nu exagerati cu umplutura si topping-ul pt ca sunt ambele f dulci..