Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata

de housy in Dulciuri, 26 Noi 2010 | 5955 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • 1/2 plic amoniu pentru prajituri
  • 1 cana lapte + 3/4 cana lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic glazura rece de la Dr Oetqer
  • 1/2 ciocolata cu alune de padure
  • 1 praf de sare
  • 1 cubulet mic de unt (cat o nuca)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata:

Clatitele:

 intr-un bol inalt se amesteca ouale, faina, zaharul vanilat, amoniul, laptele, sarea cu mixerul pana iese o compozitie subtire

se prajesc clatitele ca in mod obisnuit

se umplu cu peltea de corcoduse si se fac sul

se pun 5 bucati intr-o farfurie adanca

 

Sosul de ciocolata:

 intr-un ibric se adauga 3/4 cana lapte, praful de glazura, ciocolata si untul

se pun la foc mic si se amesteca pana se topeste ciocolata si se subtiaza sosul

acesta se toarna peste clatite 

si se servesc caldute

                                                         Miam...miam!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

27.11.2010, 10:21

Bune tareeee!

housy 1

27.11.2010, 11:10

si mie imi plac muuult clatitele...cred ca se vede...
Ina, am muncit aseara sa pun retetele pe sit nu le-am facut aseara pe toate...

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dantelata