Clatita de cartofi

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 6 Feb 2011 | 4168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier pentru prajit
  • 2 felii de branza topita
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand au fiert pe jumatate se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se amesteca cu ceapa verde tocata, sare si piper dupa gust.

Se incinge intr-o tigaie ulei si se aseaza cartofii in strat uniform. Se prajesc la foc mediu pana cand se rumenesc. Se intoarce clatita de pe o parte pe cealalata folosind metoda capacului si se prajeste bine pe ambele parti.

Cand este gata se rastoarna intr-o farfurie adanca si se serveste  cu felii de branza topita si ketchup.

sursa mea de inspiratie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza