Ciupercute pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 5207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute mici proaspete(daca aveti mai mari puteti sa le taiati,dar de preferabil sunt micute)
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute pane:

Ciupercutele le spalam bine si le curatam de pielita.

Le presaram cu putina sare si le lasam asa cam 10 minute.

Oul il batem spuma cu un praf de sare si un praf de piper.

Pe o farfurie punem putina faina alba,iar pe alta putin pesmet.

Usturoiul il curatam si il spalam.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si punem catelul de usturoi.

Il lasam cam 1 minut cat sa se aromatizeze foarte putin uleiul.

Luam ciupercutele ,le trecem prin faina,prin ou batut apoi prin pesmet.

Le punem in tigaie la prajit.

Le rumenim pe toate partile.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie.

Le lasam putin la racorit si servim!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

21.11.2011, 19:37

antici,mirela multumesc

nadina73 1

23.11.2011, 11:47

Scumpa mea Rocsi ,sa intelg ca erau pt mine nu?

Rocsi 1

23.11.2011, 12:11

toate sunt ale tale draga mea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane