Ciupercute cu usturoi si cascaval

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 3729 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500g ciupercute
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval ras
  • sare,piper.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu usturoi si cascaval:

Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem.

Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine.

Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam iar deasupra asezam putin cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa.
Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval la cuptor