Ciuperci umplute pane

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 18892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci,
  •  2 linguri pate ( de care preferi),
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare, piper,
  • 2 oua,
  • faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

28_andreea 1

19.11.2010, 14:04

o sa fac si eu ca arata foarte bine

28_andreea 1

19.11.2010, 14:05

5 fuci

vanilla 1

19.11.2010, 15:51

foarte interesant!!!am dat un fav ca vreau sa le incerc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Imbucaturi de pizza din paine