Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 3661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 22 ciuperci champignon
  • 150 gr salam rustic
  • 150 gr cascaval
  • slanina
  • unt
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

    Ciupercile le curatam de codite, le saram si piperam si le asezam in tava cuptorului, alaturi de coditele sarate si piperate.

In fiecare ciuperca punem cate o bucatica de salam, cascaval, slanina, o feliuta ceapa, una de rosie si un varf de cutit de unt.

Le dam la cuptor pana se topeste cascavalul. Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti pune branza de burduf,un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]