Ciuperci umplute la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 14859 vizualizari

 

Am servit aceste ciuperci alaturi de orez sarbesc.

 

INGREDIENTE

  •  20 ciupercute mici champignon
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • cascaval 
  • marar tocat 
  • un catel mare de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.

Inabusim ceapa in unt. Cand se inmoaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmoaie si apoi sa scada tot lichidul pe care il lasa ciupercutele.
Separat, amestecam smantana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.
Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.
Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

15.01.2010, 18:06

Multumesc de primire...imi cer scuze daca am facut greseli...dar promit ca voi avea grija pe data viitoare

Bucataras 1

15.01.2010, 20:09

Bine ai venit printre bucatarasi!

Teo 1

15.01.2010, 21:01

Adina ,ai migalit ceva la ciupercutele acestea, dar a iesit ceva frumos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu smantana si cascaval