Ciuperci umplute cu salam si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2016 | 8162 vizualizari

 

Simplu de facut si bune!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 6 ciuperci champignon;
  • 80 g salam rustic;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • sare;
  • 5 linguri suc de rosii;
  • putin piper negru macinat;
  • o foaie de dafin;
  • o frunza verde de busuioc;
  • 60 g cascaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu salam si cascaval:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.

Salamul se taie cubulete.

Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.

Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata). 

Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei, rosii si branza