Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 35844 vizualizari

 

Ciupercile pane de post, o alegere gustoasa si usoara pentru zilele de post. Ies crocante si suculente la interior si pot fi servite alaturi de un orez simplu sau cu legume.
Pentru aceste Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina, pesmet.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post
  • ciuperci champinion (nu dau cantitati)
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • apa minerala
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:

Cum se prepara Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:

Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper

Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.

Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti.

Incearca si reteta de Minisnitele de ciuperci de post, foarte gustoase si apetisante sau reteta de Snitel de curcan pe care il poti savura alaturi de niste Cartofi la cuptor, deliciosi si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]