Ciuperci pane

de Bunica in Mancaruri de legume, 24 Sep 2016 | 4203 vizualizari

 

A descoperit ciupercile paneeeeee! O bunatate de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci champignion
  • 5 oua
  • faina cat sa fie compozitia ca o smantana subtire
  • o lingurita turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele.

Se sterg cu servetele absorbante.

Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita.

Adauga faina, sare, piper si turmeric.

Amesteca bine pentru a incorpora toate ingredientele.

Pune uleiul intr-o tigaie nonaderenta si lasa-l la incins.

Da rondelele de ciuperci prin compozitia de ou si prajeste-le pana se rumenesc pe fiecare parte.

Scoate ciupercile pe servetele absorbante.

 Sunt foarte bune atat reci cat si calde.

Se servesc alaturi de garnitura dorita.

 

 

Sunt foarte bune si la pachetel.

Sa va fie de folos! 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Pune servetele absorbante dupa fiecare rand de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițele din ghebe