Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 6 Dec 2015 | 8053 vizualizari

 

Sunt foarte bune ciupercile gatite in orice fel, eu de data aceasta am pus si mozzarella si au iesit un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • 50ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 3 catei mari de usturoi
  • 80-100g mozzarella
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella:

Ciupercile se curata si se spala intr-un jet de apa rece, apoi le teiem in bucati potrivite.

Ceapa o curatam si o teiem marunt, apoi o punem la calit in ulei, peste adaugam ciupercile si le lasam sa scada toata apa lasata de ciuperci. Punem si cana de apa si le lasam sa mai fiarba pana scade  aproape toata apa. Intre timp preparam sosul alb: Laptele il amestecam cu faina, smantana, usturoiul zdrobit si il turnam peste ciuperci, condimentam cu sare si piper si mai lasam cateva minute pana cand totul se leaga. La sfarsit adaugam si mozzarella, apoi stingem focul. Presaram cu patrunjel verde si se serveste cald cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]