Ciuperci la tigaie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 12329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita “Maggi” secretul gustului de legume
  • ½ lingurita busuioc uscat
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie:

Se spala ciupercile si se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se stinge cu un pahar de vin alb, o lingura de otet balsamic si se fierbe pana cand scade toata zeama. Se adauga secretul gustului, usturoiul taiat marunt si busuiocul uscat. Se opreste focul si se lasa acoperite pentru 5 minute (sa se amestece toate aromele). Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:30

Da, MVMih te servesc cu mult drag.

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:36

Dragele mele, Diana, cele doua Elene, Mirela, Sufletista si Deyutzkiuta va multumesc din toata inima.

RuxyRux 1

03.05.2011, 20:38

Parca sunt desenate...si asa o pofta imi fac...Carmen...grozave!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor