Ciuperci intregi coapte

de FlaviaD in Vegan / Raw vegan, 8 Sep 2013 | 8948 vizualizari

 

Dintotdeauna mi-au placut ciupercile coapte sau fripte. Imi amintesc de copilarie cand mergeam cu parintii la munte si gateam ciupercile la foc. Fiindca nu am fost la munte si nici macar la gratar, n-as fi avut cum sa le pregatesc in felul acela divin. Insa am gasit o metoda de a pregati ciupercile intregi astfel incat sa semene foarte mult la gust cu cele facute la foc, in copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Champignon
  • ulei de porumb
  • condimente (sare, piper alb, piper verde, chilli, maghiran, oregano, tarhon, busuioc)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci intregi coapte:

Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele.

Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper verde. Am pus tigaia la foc, i-am pus si capacul si am lasat ciupercile sa se inabuse la abur. Va fi nevoie sa le intoarcem din cand in cand pentru a se coace pe ambele parti. Operatiunea a durat in jur de 15 minute, la foc mic.

La final se mai pot asezona cu tarhon si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci intregi coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

08.09.2013, 20:24

FlaviaD 1

09.09.2013, 12:31

Va multumesc tuturor! O zi frumoasa si va pup

monik80 1

18.03.2015, 22:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]