Ciuperci cu sos alb si marar

de Ina in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2012 | 18364 vizualizari

 

Reteta preluata din revista "Libertatea pentru femei"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi marar
  • 80 g unt
  • piper macinat
  • 2 linguri rase faina
  • o legatura ceapa verde
  • 300 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • 2-3 linguri ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos alb si marar:

Se curata si se spala ciupercile, apoi se pun la fiert 15 minute, in apa clocotita cu o lingura de sare.

Separat se curata ceapa, se taie marunt si se caleste cat sa se inmoaie. 

Ciupercile se scot si se scurg, apoi se adauga peste ceapa si se lasa sa se caleasca usor. 

Se topeste untul, se pune faina cernuta si laptele caldut, amestecand continuu. Adaugam sare si piper, apoi smantana si mararul tocat. 

La final amestecam ciupercile cu sosul alb  si oprim focul. 

Noi am servit cu pulpe de pui la cuptor si salata de ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos alb si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

ralu_ca 1

04.07.2013, 17:56

sigur e foarte buna!

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 17:13

foarte gustoase

Xandrinne 1

23.08.2015, 08:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciorii..vegetarieni