Ciuperci calite cu ardei la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 14 Iun 2015 | 8831 vizualizari

 

o mancare rapida, foarte gustoasa, de post.....

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci calite cu ardei la tigaie:

Curatam ciupecile, le taiem felii si le palam sub jet de apa.

Ardeii curatati si spalati se taie fasii, apoi se calesc in putin ulei de masline cca 2 minute.

Adaugam in tigaie ciupercile taiate, presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim tigaia si lasam sa se gateasca ciupercile pana scade apa lasata de acestea.

Indepartam capacul si amestecam pana nu mai ramane sos deloc .

La final presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite cu ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cartofi, la tigaie