Ciuperci calite cu ardei la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 14 Iun 2015 | 8879 vizualizari

 

o mancare rapida, foarte gustoasa, de post.....

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci calite cu ardei la tigaie:

Curatam ciupecile, le taiem felii si le palam sub jet de apa.

Ardeii curatati si spalati se taie fasii, apoi se calesc in putin ulei de masline cca 2 minute.

Adaugam in tigaie ciupercile taiate, presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim tigaia si lasam sa se gateasca ciupercile pana scade apa lasata de acestea.

Indepartam capacul si amestecam pana nu mai ramane sos deloc .

La final presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite cu ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cartofi, la tigaie