Ciuperci brune cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2013 | 5759 vizualizari

 

delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune
  • cca. 50 gr. cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu cascaval:

Spalam si curatam ciupercutele. Desprindem palariutele de codite. Intr-o tigaie asezam ciupercutele si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Le lasam la prajit pana scade apa lasata de ciuperci, le intoarcem pe ambele parti pana devin rumene. La final presaram cascaval ras si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]