Ciulama de pui cu ciuperci

de Valclaudia in Pui, 21 Feb 2016 | 5367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi sau 6-8 ciocanele
  • 500 gr. champinion
  • 1 ceapa rosie (mare)
  • 3 linguri ulei de masilne
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml smantana de gatit
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.

Ciupercile se spala si se feliaza.

Punem ceapa la sotat intr-o tigaie adanca sau o cratita.

Lasam la sotat 3-5 minute la foc moderat.

Adaugam ciupercile,bobitele de mustar, pulpele spalate sub jet de apa rece, piperam si saram dupa gust, apoi acoperim cratita/tigaia si lasam sa se gateasca la foc moderat cca 30 minute.

Ciupercile vor lasa destula apa insa daca e nevoie completati cu 1/2 cana apa plata, sa aiba carnea lichid in ce sa se gateasca.

Dupa ce apa lasata ce ciuperci a scazut turnam smantana linchida din cutie peste carne si ciuperci, presaram putina boia dulce, acoperim din nou cratita si lasam sa se lege putin sosul.

Oprim focul, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]