Ciulama de pui

de geobucataras in Pui, 31 Ian 2015 | 4635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • o ceapa
  • un ardei gras verde
  • ulei
  • o cana lapte
  • 2 linguri faina
  • smantana 20-25% grasime 300 gr
  • delicat de legume si un pic de gaina
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Ceapa o tocam marunt la fel si ardeiul.

Intr-un ceaunel calim ceapa si ardeiul, dupa care punem ciocanele (eu le-am dezosat si le-am taiat cubulete) si punem apa cat sa acoperim carnea. Lasam sa fiarba.

Cand a fiert carnea facem ingrosala pentru ciulama. Intr-un castron punem faina, dupa care adaugam laptele si amestecam bine cu telul. Dupa ce amestecam bine punem smantana, dam focul incet, luam un pic de zeama si o amestecam cu ingrosala, apoi o turnam peste tocanita si amestecam continuu.

Punem piperul si delicatul, dar amestecam continuu sa nu se lipeasca.

Simplu ca buna ziua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui