Ciulama de pui

de aalliinnaa07 in Pui, 3 Noi 2012 | 6317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 4 linguri faina
  • 200 g smanana
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Punem la incins ulei intr-o tigaie, apoi punem la prajit pulpele de pui.Nu le prajim foarte bine pulpele de pui,doar le rumenim putin.Cand ciocanelele de pui se rumenesc le scoatem din ulei.

Intr- alta cratita incingem 4-5 linguri ulei ,tocam ceapa si o calim cateva minute pana devine sticloasa,apoi adaugam faina si punem 3 pahare de apa,apoi pulpele de pui prajite si le lasam la fiert 20 min,dupa 20 de minute adaugam smantana,vegeta si sare,mai lasam 20 de minute si la safarsit punem piper dupa gust si patrunjel verde sau uscat!

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]