Ciulama de pui

de lacrimioara in Pui, 25 Noi 2011 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g  aripioare pui,
  • 3 linguri de faina,
  • 50 grame unt,
  • 4 catei usturoi,
  • o ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • marar,
  • 1 foaie de  dafin.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Punem puiul la fiert cu vegeta si ceapa, lasam sa fiarba si cand e aproape fiert taiem usturoiul,punem o tigaie la foc si  topim untul .

Punem usturoiul la calit si adaugam faina,  o prajim foarte putin si adaugam putin cate putin din supa in care a fiert puiul  amestecand repede sa nu se faca cocoloase pana obtinem un sos consistent .

Adaugam si puiul in sos, punem foaia de dafin piper sare  si lasam sa mai fiarba  15 -20 minute  la foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fund.

Oprim focul si adaugam marar.

Se poate servi cu mamaliga  sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

alinutzika 1

26.11.2011, 15:25

o portie pt mine...

MIUTA 1

26.11.2011, 20:35

diana_k 1

26.11.2011, 22:06

o mancarica foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui