Ciulama de pui

de lilik in Pui, 3 Ian 2011 | 12926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 100-150 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 100-150 ml lapte
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Spalam carnea si o punem intr-o cratita cu ulei,iar cand e putin rumenita punem ceapa taiata  marunt si lasam la innabusit cateva minute,apoi stingem cu sucul de rosii,acoperim cu apa(apa sa acupere de 2-3 degete carnea) si punem telina verde tocata marunt.

Lasam sa fiarba la foc potrivit,cu capacul pus pana carnea este fiarta.

Punem intr-o farfurie faina si o amestecam cu laptele bine,bine,apoi punem in cratita amestecand sa nu se formeze cocoloase,impreuna cu patrunjelul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si piper si dam deoparte.

Lasam sa se racesca cca 10 minute apoi punem usturoiul pisat amestecat cu putina apa.(a nu se pune inainte pt ca ii da gust de coclit)

Amestecam bine si servim calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cacciatore