Ciulama de pui

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2010 | 19161 vizualizari

 

Ciulama de pui cu mamaliguta - Te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 2,3 kg
  • 1 ceapa
  • boia dulce 1 lingurita
  • ardei rosu 1/2
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • smantana 400ml
  • 2 linguri faina alba
  • faina de malai
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei dupa care se pune boiaua dulce si carnea taiata bucatele.

Se lasa sa se caleasca  carnea 5 minute dupa care se pun 2 cani de apa ,sare si bucatele de ardei rosu (da un gust grozav) piper si se lasa sa fiarba acoperita.

Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana se pune peste carne. Se mai da  un clocot dupa care se stinge focul si se pune patrunjel verde peste ciulamaua de pui.

Pentru mamaliguta se pune apa la fiert cu sare ,cand fierbe se pune faina de malai se amesteca bine si se lasa sa fiarba 20 minute.

Mamaliguta se serveste cu ciulama de pui , cascaval ,branza.Nebunie nu alta!

TIPS-URI

1

puteti aroma  ciulamaua de pui si cu usturoi, daca va place ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de curcan cu mamaliguta (Zepter)