Ciorbita de dovlecei

de onuta in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2010 | 4527 vizualizari

 

SE POATE SERVI SI RECE CU IAURT PESTE ,MAI ALES PENTRU ZILELE CANICULARE

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi
  • o legatura de praz ( am folosit praz in loc de ceapa, este mai gustos. )
  • 4 dovlecei
  • sare, piper
  • marar ( o legatura )
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de dovlecei:

1. Se curata dovleceii de coaja , se spala si se taie cubulete . Se pun intr o cratita  la fiert  timp de 15-20min.

2. Prazul se spala , se taie rondele . Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie patratele.

3. Toate acestea se adauga in ciorbita cand apa fierbe.

Cand totul este fiert  , se adauga mararul tocat marunt.

4. Se da deoparte cratita si se acopera cu capac.

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc