Ciorbica de curcan

de epurasha2bb in Ciorbe, 19 Noi 2010 | 7288 vizualizari

 

am papat cu mic cu mare! :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de carne ( spatele portionat, pipota, gatul, aripa)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 linguri bulion
  • frunze de leustean, patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bors Maggi
  • 1 ou(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de curcan:

Se fierbe carnea si se indeparteaza spuma.Se mai adauga apa incalzita si se lasa sa fierba bine de tot.Cand e fiarta carnea adaugam legumele curate de coaja si tocate marunt.Se adauga sare si se mai lasa sa fierba impreuna.Cand e aproape gata se adauga o lingura de praf de bros magic si se mai lasa putin sa se dizolve bine.Ultima data se pune deasupra verdeata tocata fin sau o puteti pune si direct in farfurie in momentul servirii .Daca va place dreasa cu ou atunci bateti oul cu o lingurita de otet si adaugati-l in oala, opritifocul si puneti capacul.Eu una prefer fara ou , eventual cu fidea si cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]