Ciorba taraneasca de vacuta

de MyFancyCake in Ciorbe, 6 Ian 2012 | 6020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 2 cartofi,
  • 1 feliuta de varza,
  • 100 gr mazare ,
  •  100 gr fasole verde,
  • 2 buchetele de conopida,
  •  2 buchetete de broccoli,
  • sare,
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este),
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 100 gr sos de rosii si ardei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile. Servim cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă