Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

de Tabita _ in Ciorbe, 25 Oct 2013 | 55155 vizualizari

 

O ciorba gustoasa si hranitoare. Mie mi-a placut foarte mult. Sper sa va placa si voua. :D

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 6 morcovi (mici)
  • 1 cartof (mare)
  • tarhon (patrunjel)
  • 100 g taitei de orez
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume:

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.

Se calesc legumele, mai putin cartoful, in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. 

Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.

Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os de porc cu legume