Ciorba radauteana

de amyna_03 in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 4226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o cutie sau doua de smantana, in functie de preferinta
  • usturoi
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala, dupa ce da cateva clocote adaugam legumele curatate si taiate bucati. Dupa ce au fiert le scoatem la scurs, pieptul il maruntim cu un cutit iar legumele le pasam. Le punem inapoi in oala si le lasam sa mai dea cateva clocote.

Intr-un bol amestecam oualele si smantana si le adaugam in oala. Curatam usturoiul, il pasam si apoi il adaugam impreuna cu otetul si sarea dupa gust. Cand e gata o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

eu amestec smantana cu iaurt, iese mai subtire

2

pentru ca ciorba sa aiba un aspect cat mai placut eu adaug la amestecul de oua cu smantana un polonic de ciorba fierbinte inainte de a pune amestecul in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]