Ciorba radauteana

de Lau in Ciorbe, 26 Sep 2013 | 6938 vizualizari

 

by gaby

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui(de tara)
  • 1 piept de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi+1 morcov pentru calit
  • 3 foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ceapa mare
  • piper boabe
  • sare
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde(eu nu am avut)
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam radacinele,le spalam,le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,

Adaugam ceapa curata,morcovii curatati si taiati in 2,crenguta de cimbru,foile de dafin,boabe de piper,carnea de pui si apa 

Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,

Scoatem carnea si legumele,iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa

Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete,carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,

Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase 

Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat

Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana