Spalam bine pieptul de pui, umplem o oala cu 4 litri de apa si punem pieptul la fiert.
Cand pieptul incepe sa fiarba, inlaturam spuma cu o spumiera.
Spalam bine si curatam legumele - cepele, morcovii, pastarnacul si ardeiul - le taiem in bucati mari si le punem la fiert impreuna cu carnea.
Verificam legumele si carnea, iar daca acestea sunt fierte dam oala de pe foc, scoatem pieptul si legumele pe platouri separate, iar apa in care au fiert o pastram.
Pieptul se taie fasii, jumatate din cantitatea de morcovi impreuna cu pastarnacul se paseaza pana se formeaza un piure, iar restul de legume le taiem marunt (mie-mi plac si legumele in supa, dar se pot pasa toate, depinde cum va place).
Punem oala inapoi pe foc, adaugam carnea si legumele si lasam pana incepe sa fiarba.
Galbenusurile se bat impreuna cu smantana si o lingurita de faina.
Se adauga in aceasta compozitie cateva linguri de ciorba fierbinte si se amesteca bine.
Cand ciorba fierbe adaugam compozitia obtinuta si amestecam continuu cu o lingura de lemn, dupa care acoperim cu un capac si lasam sa dea cateva clocote.
Punem sare si piper dupa gust, otetul si usturoiul dat prin razatoarea mica sau pisat bine.
La sfarsit adaugam patrunjelul verde.
Pofta buna!