Ciorba radauteana

de fluturas in Supe/Ciorbe, 27 Feb 2010 | 10012 vizualizari

 

O alternativa pentru cei care nu mananca ciorba de burta, e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari piept pui
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • albitura(pastarnac,telina,radacina patrunjel)
  • 500g smantana
  • 5 galbenusuri
  • otet
  • un gogosar acru
  • ulei
  • sare,piper
  • verdeata
  • cativa graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune la fiert pieptul de pui cu sare,se spumeaza apoi se adauga morcovul dat prin razatoare,albitura bucati intregi si ceapa crestata.Cand se fierb se scot zarzavaturile lasate intregi.Se caleste gogosarul taiat fideluta si se adauga in ciorba .Se pune sare,piper,otet dupa gust,ustururoi pisat apoi se amesteca galbenusurile frecate cu smantana si se toarna in ciorba sa fiarba cateva clocote.Se pune verdeata la sfarsit-eu am folosit patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mon74 1

07.03.2010, 13:16

si eu fac aceasta ciorbitza gustoasa cam in acelasi fel,dar totusi ,nu dureaza sub 15 minute...

fluturas 1

08.03.2010, 12:40

ai dreptate,nu dureaza doar atat..eu nu am scris timpul si numarul portiilor!

adnas54 1

12.03.2010, 23:37

Mie imi place si ciorba de burta , dar si a ta cred ca-i foarte buna dupa cum arata. Sanda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana