Ciorba la ceaun

de ela in Ciorbe, 20 Sep 2010 | 12557 vizualizari

 

imi place la nebunie tuciul,mancarea e gata cat ai clipi....

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg spate de pui
  • 2cartofi
  • 2ardei capia
  • 3rosii
  • 2cepe
  • un pumn de broco;;i
  • un pumn de conopida
  • bors
  • sare,piper,vegeta
  • leustean
  • patrunjel
  • 1morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Se curata ceapa si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie cubulete,morcovul la fel.

Intr-o oala se pune putin ulei si lceapa,ardeiul si morcovul,se calesc putin.Se adauga carnea si se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Se curata rosiile de coaja si brocolli si conopida se taie bucati mai mici si se adauga in ciorba si se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele.Se sareaza,se pune vegeta si se pipereaza dupa gust.

Spre sfarsit se pune borsul(dupa gustul fiecaruia).Se opreste focul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan